Deep Radio Bulgaria е основано през лятото на 2017 година от УА МЮЗИК ЕООД  Пробните излъчвания стартират на 1ви  септември, като шаките на радиото се обозначават с гласа на Peter Norrix чийто слоган е „This is Deep Radio, the new radiostation in Bulgaria“. Експерименталната програма продължи до 27ми Октомври 2017 година. На 28-ми Октомври , програмите на Deep Radio  стартират официално от студиото ни в София .
 В програмата на Deep Radio ще откриете много шоу програми, които за първи път ги представяме в Българският ефир. Това са програми посветени изцяло на Електронната Денс музика. Световно водещи DJ ни представят всяка вечер най интересното от случващото се на електронната денс сцена. Представяме Български артисти (DJ), които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.
   Най отличаващи се музикални блокове в медията са : „Deep WAVE“  най-добрата електро и синти музика слоганът е „разчупи оковите на времето“, „Deep in the Night“ зоната за транс музиката ,слоганът е „Дълбоката страна на музиката“ „Club Classix“ за най-значимите клубни хитове за последните две деистилетия!

„Deep 54“ е уникален музикален блок в целия български ефир. Това е мястото в което се разчупват всякакви традиционни модели и стереотипи. „Deep Travel“ музикален блок за World музика , представящ музика на народите вплетени в модерно денс звучене Sex Lounge“  специализираната зона за релаксиращ джаз „House Session“ е музикален блок на нашия партньор „Seta Label“,които ни предоставят сетове от техния каталог .

Мисия: Deep Radio Bulgaria  популяризира българските автори, излълнители и DJ, като представя най новите сингли .Организира евенти за електронна и денс музика в най-големите градове на България.Продуциране на специални сигнли за ефира на радиото..На 01 Май 2018г. радиото започна тестово излъчване в цифров T-DAB+ формат за района на град.София.
Към момента радиото се излъчва в всичките най големи радио платформи tuneIN , Radio.NET , Radiо Expert , както и много други  и е достъпно чрез вашия таблет, смартфон или лаптоп. Deep Radio e единственото радио което произвежда под-програми според сезона  и според обществените нагласи ! Deep Radio е единственото радио където ще чуете гарантирано най-новите хитови заглавия от каталозите на Armadа Music BV, Spinnin Records , New Wave records BlackHole Records ,George V Records,TimeRecords , както и заглавия от независими издатели и продуценти.

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ:    Програмите на Deep Radio са достъпни за всички слушатели на територията на целия свят, чрез вашия мобилен телефон, таблет или лаптоп. Програмите се излъчват  по стандарт HE-AAC 80Kbps което гарантира  превъзходно качество на звука с минимален разход на интернет трафик.Програмите на Deep Radio се предоставят безвъзмездно на кабелни и IPTV оператори  в тяхната мрежа , само и единствено чрез подписване на договор за излъчване с УА МЮЗИК ЕООД .Всяко излъчване и разпространение на програмите в кабелни и IPTV мрежи без знанието на УА МЮЗИК ЕООД , се счита за незаконно !

Deep Radio Bulgaria радиото за феновете на електронната и денс музика !

         Deep Radio  |  Deep LOUNGE  |  Новини  |  Radio Vox  |  Secret BGКонтакти |  Съвет за елетронни медии |

                                                                                     

Световно водещи DJ ни представят всяка седмица най-интересното от случващото се на електронната сцена. Представяме български артисти, които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.

© 2018 "УА МЮЗИК " ЕООД. Всички права запазени.