АРТИСТ   НА  СЕДМИЦАТА

В тази секция, на Deep Radio ще Ви представяме по един артист на седмичен принцип. Тук можете да прочетете повече за биографията и творчеството на изпълнителите които ви пускаме редовно .

БИОГРАФИЯ

Che Cross е млад DJ от холандски произход, който бързо набира популярност с нестандартното си звучене и уникалния си стил. Въпреки скорошния си дебют на сцената за електронната музика, той вече е подкрепян от лейбъли като “Freeway Recordings” и е канен на участия в световноизвестни клубове като Pachaв Ибиза, както и фестивали, между които Lakedance Festival” в Майорка.

Che Crozz

Музикална кариера

Въпреки че още ходи на училище ,младият DJ успешно атакува чартовете за EDM музика в Beatport & Deezer

През лятото на 2017г издава сингъла  „What YA Call ME ! “  следващ с много успехи в клубовете в Маями и ибиса.

Малко след това пуска 2ри сингъл „BAM BAM“  който позиционира успешно „Che“ в EDM чартовете на Deep Radio NL  , Radio 538, Fresh FM

През тази година младия талант . издаде и 3ти сингъл озаглавен „Squeezer“  ,песента можете да я слушате редовно в плейлистите на Deep Radio .

Deep Radio Bulgaria е 24 часова радио програма насочена към феновете на електронната денс музика.

Световно водещи DJ ни представят всяка седмица най-интересното от случващото се на електронната сцена. Представяме български артисти, които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.