БИОГРАФИЯ

DJ Tisho е роден в Плевен на 7-ми февруари 1969 г. Още като ученик взема уроци по акордеон, а по-късно по китара. Формира две ученически групи, които просъществуват за кратко и нямат някакви особени постижения. От малък се интересува от кариерите на звездите на световната поп музика, събира информация, записи и картички. След като завършва училище и отбива военната си служба се пробва, като диджей в Плевен, но тъй като е приет специалност право в СУ „Св. Климент Охридски” се установява в София и започва работа в несъществуващото вече „Радио 99”, като музикален редактор. Тук се запознава със Сашо Т. и Сашо Ш.

… познат още като: t60,  Georgieff, T-Project, G&G DJs ,е  работил във Всички големи градове на България, Гърция (Халкидики), Франция (Париж)

Участвал в рекламни турнета и събития на: Passport Scotch, Nescafe, Coca Cola, M-tel, TV7

Подгряващ  артист (с Проект Бисквитките за България) на: C-Block, DJ Bobo

Издавал собствена продукция със следните музикални компании: To Co International. Ka Music, Poly Sound, Riva Sound, Ара Мюзик;

Записи на групата му – The Bisquit Pj. (Проект Бисквитките) са включени в компилации на музикални компании от Индия, Филипините, Германия, Полша, Румъния и др.

Сетовете му, понякога  са придружени с участие на професионални денс формации:

DJ Tisho се занимава с преработка  български фолклор  ,както и използва автентичен фолколор в хаус музиката

Най новия проект на DJ Tisho е, Rock DA House

 

DJ TISHO

Музикална кариера

Музика :

2018 – The Time (Tik-Tak) с Googirl

2016 –The Funk Soul Brother Feat. Googirl