Връзка с нас

Свържете се с нас, използвайки формата за контакт. Екипът на Deep Radio ще се свърже с Вас при първа възможност.

13 + 15 =

 

Deep Radio Bulgaria е 24 часова радио програма насочена към феновете на електронната денс музика. Форматът на радиото е CHR-Rhythmic-Dance . При нас ще чуете само най добрите денс ,поп, хаус и транс изпълнения за последните две деситилетия,  като се залага на презентации на нови сингли и албуми от водещите  DJ от Холандия, Белгия, Великобритания и Австралия. В програмата са включени и новини около предстоящите партита в България и Европа. Програмата е разделена на 3 модула и е направена така, че да отговори на най високите изисквания на слушателската аудитория. Към момента радиото освен онлайн от сайта www.deepradio.eu, може да слуша и в най големите платформи за споделяне на радио съдържание  и други.

Какво излъчваме: В програмта на Deep Radio ще откриете много шоу програми, които за първи път ги представяме в Българският ефир. Това са програми посветени изцяло на Електронната Денс музика. Световно водещи DJ ни представят всяка вечер най интересното от случващото се на електронната денс сцена. Представяме Български артисти (DJ), които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.

Мисия: Deep Radio Bulgaria има главната задача да популяризира българските автори, излълнители и DJ, като представя най новите сингли в кратки информационни блокове на уеб сайта  така и в ефир. Да организира евенти за електронна и денс музика в най-големите градове. Форуми, на които да се събират български DJ и такива от чужбина, които да представят най-доброто от себе си за всички фенове. Продуциране на интересни произведения за ефира на радиото, които биха могли да влезнат в международните класации .

Ако си DJ и търсиш поле за изява – това е товето място! Свържи се с нас, разкажи ни повече за себе си или Вас (ако сте група) и ни изпрати трак в mp3 (320kbps)! Ние с удоволствие ще се свържем с теб .

The radio will also search for new rising DJs, producers who want to be spotted and heard. If you have a demo and you want the song to rotate please write to us and send e-mail : wa_music[at]abv.bg us an original mp3 file (320Kbps).

Deep Radio Bulgaria е 24 часова радио програма насочена към феновете на електронната денс музика.

Световно водещи DJ ни представят всяка седмица най-интересното от случващото се на електронната сцена. Представяме български артисти, които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.