Връзка с нас

Свържете се с нас, използвайки формата за контакт. Екипът на Deep Radio ще се свърже с Вас при първа възможност.

15 + 15 =

Deep Radio Bulgaria е 24 часова радио програма насочена към феновете на електронната денс музика. Форматът на радиото е CHR-DANCE . При нас ще чуете само най добрите денс ,поп, хаус и транс изпълнения за последните две деситилетия,  като се залага на презентации на нови сингли и албуми от водещите  DJ от Холандия, Белгия, Великобритания и Австралия. В програмата са включени и новини около предстоящите партита в България и Европа. Програмата е разделена на 3 модула и е направена така, че да отговори на най високите изисквания на слушателската аудитория. Към момента радиото освен онлайн от сайта www.deepradio.eu, може да слуша и в най големите платформи за споделяне на радио съдържание  и други.

Какво излъчваме: В програмта на Deep Radio ще откриете много шоу програми, които за първи път ги представяме на Българският пазар. Това са програми посветени изцяло на Електронната Денс музика. Световно водещи DJ ни представят всяка вечер най интересното от случващото се на електронната денс сцена. Представяме Български артисти (DJ), които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.

Мисия: Deep Radio Bulgaria има главната задача да популяризира българските автори, излълнители и DJ, като представя най новите сингли в кратки информационни блокове на уеб сайта  така и в ефир. Да организира евенти за електронна и денс музика в най-големите градове. Форуми, на които да се събират български DJ и такива от чужбина, които да представят най-доброто от себе си за всички фенове. Продуциране на интересни произведения за ефира на радиото, които биха могли да влезнат в международните класации .

Ако си DJ и търсиш поле за изява – това е товето място! Свържи се с нас, разкажи ни повече за себе си или Вас (ако сте група) и ни изпрати трак в mp3 (320kbps)! Ние с удоволствие ще се свържем с теб .

The radio will also search for new rising DJs, producers who want to be spotted and heard. If you have a demo and you want the song to rotate please write to us and send e-mail : wa_music[at]abv.bg us an original mp3 file (320Kbps).

Deep Radio Bulgaria е 24 часова радио програма насочена към феновете на електронната денс музика. Световно водещи DJ ни представят всяка седмица най-интересното от случващото се на електронната сцена. Представяме български артисти, които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.

© 2018 "УА МЮЗИК " ЕООД. Всички права запазени.

Условия за ползване | Cookies

За нас:

Deep Radio Bulgaria е основано през лятото на 2017 година. Пробните излъчвания на радиото стартират през месец септември, като шаките на радиото се обозначават с гласа на Peter Norrix чийто слоган е This is Deep Radio, the new radiostation in Bulgaria. Експерименталната програма продължи до 29-ти Декември 2017 година. От тогава започна същинската част в програмирането. Идеята бе да се създаде ново на вид радио, което да разчупи т.нар. модел на пеещ компютър и слушателя да се пита „какво изобщо слушам“ и да смени канала. Идеята е всичко в програмите на Deep Radio да бъде селектирано в програмнни блокове, в които се знае какво ще се слуша в точния ден и в точния час. Така се появиха музикалните блокове Deep WAVE, в който се събира най-добрата електро и синти музика слоганът е "разчупи оковите на времето", Deep in the Night зоната за транс музиката ,слоганът е "Дълбоката страна на музиката"

50 Hertz зоната за Хаус музика, Club Classix за най-значимите клубни хитове за последните две деистилетия! Deep 54 е уникален музикален блок в целия български ефир. Това е мястото в което се разчупват всякакви традиционни модели и стереотипи.

House Session е музикален блок на нашия партньор Seta Label, които ни предоставят сетове от техния каталог . REWIND е най-новият музикален блок, в който един час всяка неделя се представят най-значимите хитове от конкретна година за последните две десетилетия. В програма присъстват и радио шоу програми на най известните DJ  Armin Van Buuren  ,Martin Garrix, Cosmic Gate , Solarstone , Omnia, Bobina , Susana, Avicii които ще разнообразяват вашите вечери .

Резултатите ни към момента показват, че модела и програмирането се харесва на голяма част от обществото.Те са балансирани, така че да отговорят на търсенето на слушателите в точния ден и точния час. Програмите на Deep Radio & Deep Lounge са лесно разпознаваеми, а от април месец 2018 година, ще реализираме още една програма под името Deep XTRA. Имаме и още идеи относно излъчването и програмирането на медията.

Мисия:

Радиото е създадено от динамичен и професинален екип, който се грижи програмата да бъде винаги атрактивна и новаторска ,както  и да получавате винаги най-актуалните и най-нови денс хитове поднесени с внимателна грижа към слушателя с уникален звук.