Deep Radio Bulgaria е радио за електронна и денс музика. Форматът на радиото е CHR- Rhythmic . При нас ще чуете само най -добрите денс ,поп, хаус и транс изпълнения за последните две деситилетия. Deep Radio обръща внимание и презентира най-новите денс сингли от родни DJ, както сингли и албуми на водещи DJ от Холандия, Белгия, Украйна,Русия,Източна Европа, Великобритания и Австралия. В програмата са включени и новини около предстоящите партита в България и Европа. Към момента радиото освен online от сайта deepradio.eu, може да слуша и в най големите платформи за споделяне на радио съдържание -tuneIN,Radio Net, My Tuner ,Radio Volna & др. Сигналът на радиото се излъчва изцяло от и в дигитална среда което води до значително добро качество на звука .Само при нас ще чуете най новите заглавия от каталозите на „Spinnin Records“ , „Armada Music“, „Blackhole records“, „Garuda“ ,“AATW“,“Kontor Records“, „New wave sound“ , които ще се грижат за Вашето добро настроение .Освен това , само при нас можете да слушате  най-добрата денс музика на 90-те изцяло ремастерирана и звучаща така, както никъде другаде не сте я чували .

Мисия: Deep Radio Bulgaria  популяризира българските автори, излълнители и DJ, като представя най-новите сингли  .Организира евенти за електронна и денс музика в най-големите градове на България.Продуцираме специални сигнли за ефира на радиото..На 01 Май 2018г. радиото започна тестово излъчване в цифров T-DAB+ формат за района на град.София.
+++

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ:    Програмите на Deep Radio са достъпни за всички слушатели на територията на целия свят, чрез вашия мобилен телефон, таблет или лаптоп. Програмите се излъчват  по стандарт HE-AAC 80Kbps което гарантира  превъзходно качество на звука с минимален разход на интернет трафик.Програмите на Deep Radio се предоставят безвъзмездно на кабелни и IPTV оператори  за излъчване в тяхната мрежа , само и единствено чрез подписване на договор за излъчване с УА МЮЗИК ЕООД .Всяко излъчване и разпространение на програмите в кабелни и IPTV мрежи без знанието на УА МЮЗИК ЕООД , се счита за незаконно !

Deep Radio Bulgaria радио за електронна и денс музика !

ПАРТНЬОРИ: