Deep Radio Bulgaria е радио за електронна и денс музика. Форматът на радиото е CHR- Rhythmic . При нас ще чуете само най -добрите денс ,поп, хаус и транс изпълнения за последните две деситилетия. Deep Radio обръща внимание и презентира най-новите денс сингли от родни DJ, както сингли и албуми на водещи DJ от Холандия, Белгия, Украйна,Русия,Източна Европа, Великобритания и Австралия. В програмата са включени и новини около предстоящите партита в България и Европа. Към момента радиото освен online от сайта deepradio.eu, може да слуша и в най големите платформи за споделяне на радио съдържание -tuneIN,Radio Net, My Tuner ,Radio Volna & др. Сигналът на радиото се излъчва изцяло от и в дигитална среда което води до значително добро качество на звука .Само при нас ще чуете най новите заглавия от каталозите на „Spinnin Records“ , „Armada Music“, „Blackhole records“, „Garuda“ ,“AATW“,“Kontor Records“, „New wave sound“ , които ще се грижат за Вашето добро настроение .Освен това , само при нас можете да слушате  най-добрата денс музика на 90-те изцяло ремастерирана и звучаща така, както никъде другаде не сте я чували .

 Мисия: Deep Radio Bulgaria  популяризира българските автори, излълнители и DJ, като представя най-новите сингли  .Организира евенти за електронна и денс музика в най-големите градове на България.Продуцираме  сигнли  и ремикси специално за ефира на радиото.
+++

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ:    От 01.Май 2018г. програмите Deep Radio § Deep Lounge , започна тестово излъчване в района на гр.София по стандарт T-DAB + на канал 12В Програмата на Deep Radio  § Deep Lounge, са достъпни за всички слушатели на територията на целия свят, чрез вашия мобилен телефон, таблет или лаптоп. Програмите се излъчват  по стандарт HE-AAC 80Kbps което гарантира  превъзходно качество на звука с минимален разход на интернет трафик.Програмите на Deep Radio се предоставят безвъзмездно на кабелни и IPTV оператори  за излъчване в тяхната мрежа , само и единствено чрез подписване на договор за излъчване с „Алма Медия Груп ЕООД “ .Всяко излъчване и разпространение на програмите в кабелни и IPTV мрежи без знанието на „Алма Медия Груп ЕООДсе счита за незаконно !