Deep Radio Bulgaria е радио за електронна и денс музика. Форматът на радиото е CHR- Rhythmic. При нас ще чуете само най-добрите денс, поп, хаус и транс изпълнения за последните две деситилетия. Deep Radio обръща внимание и презентира най-новите денс сингли от родни DJ, както и сингли и албуми на водещи DJ от Холандия, Белгия, Украйна, Русия, Източна Европа, Великобритания и Австралия. В програмата са включени и новини около предстоящите партита в България и Европа. Към момента радиото освен online от сайта deepradio.eu, може да слуша и в най големите платформи за споделяне на радио съдържание – tuneIN, Radio Net, My Tuner, Radio Volna и др. Сигналът на радиото се излъчва изцяло от и в дигитална среда, което води до значително добро качество на звука. Само при нас ще чуете най-новите заглавия от каталозите на „Spinnin Records“, „Armada Music“, „Blackhole records“, „Garuda“, “AATW“, “Kontor Records“, „New wave sound“,Seta Label,ZYX Music, които ще се грижат за Вашето добро настроение. Само при нас можете да слушате най-добрата денс музика на 90-те изцяло ремастерирана и звучаща така, както никъде другаде не сте я чували.

Мисия

Deep Radio Bulgaria популяризира българските автори, излълнители и DJ, като представя най-новите сингли. Организира ивенти за електронна и денс музика в най-големите градове на България. Продуцираме сингли и ремикси специално за ефира на радиото.

Разпространение

От 01.Май 2018г. започна тестово излъчване на програмите Deep Radio & Deep Lounge в района на гр.София. Стандарт T-DAB + на канал 12В. Програмате на Deep Radio & Deep Lounge, са достъпни за всички слушатели на територията на целия свят, чрез вашия мобилен телефон, таблет или лаптоп. Програмите се излъчват по стандарт HE-AAC 80Kbps, което гарантира превъзходно качество на звука с минимален разход на интернет трафик. Програмите на Deep Radio се предоставят безвъзмездно на кабелни и IPTV оператори за излъчване в тяхната мрежа, само и единствено чрез подписване на договор за излъчване с „Алма Медия Груп ЕООД “. Всяко излъчване и разпространение на програмите в кабелни и IPTV мрежи без знанието на „Алма Медия Груп ЕООД„ , се счита за незаконно!

TURN IT UP !

Listen Now!

Програмата на Deep radio можете да слушате чрез вашия телефон,таблет или лаптоп от следните платформи:

Pin It on Pinterest

Share This