Deep Radio Bulgaria е основано през лятото на 2017 година от УА МЮЗИК ЕООД  Пробните излъчвания стартират на 1ви  септември, като шаките на радиото се обозначават с гласа на Peter Norrix чийто слоган е „This is Deep Radio, the new radiostation in Bulgaria“. Експерименталната програма продължи до 27-ми Октомври 2017 година. На 28-ми Октомври , програмата на Deep Radio  стартира официално и с това се въведе  секетирано съдържание в програмнни блокове, Така се появиха музикалните блокове :

Deep WAVE, в който се събира най-добрата електро и синти музика слоганът е „разчупи оковите на времето“,

Deep in the Night зоната за транс музиката ,слоганът е „Дълбоката страна на музиката“

50 Hertz зоната за Хаус музика,

Club Classix за най-значимите клубни хитове за последните две деистилетия!

 

Deep 54 е уникален музикален блок в целия български ефир. Това е мястото в което се разчупват всякакви традиционни модели и стереотипи.

House Session е музикален блок на нашия партньор „Seta Label“,

 

които ни предоставят сетове от техния каталог .
 

В програма присъстват и радио шоу програми на най известните DJ,  Armin Van Buuren  ,Martin Garrix, Cosmic Gate , Solarstone , Omnia, Bobina , Susana,които ще разнообразяват вашите вечери .От 01 Май 2018г. радиото започна тестово излъчване в цифров T-DAB+ формат за района на град.София.

Към момента радиото се излъчва в всичките най големи радио платформи tuneIN , Radio.NET , Radiо Expert , както и много други  и е достъпно чрез вашия таблет, смартфон или лаптоп  от всяка точка на планетата.

Deep Radio e единственото радио което произвежда под-програми според сезона  и според обществените нагласи !

Deep Radio e член в управителния съвет на Български Оператори Радио и Телевизия „БОРТ“

Deep Radio е единственото радио където ще чуете гарантирано най-новите хитови заглавия от каталозите на Armadа Music BV, Spinnin Records , New Wave records и други ..

Радиото е създадено от динамичен и професинален екип, който се грижи програмата да бъде винаги атрактивна и новаторска ,както  и да получавате винаги най-актуалните и най-нови денс хитове поднесени с внимателна грижа към слушателя с уникален звук.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deep Radio Bulgaria е 24 часова радио програма насочена към феновете на електронната денс музика.

Световно водещи DJ ни представят всяка седмица най-интересното от случващото се на електронната сцена. Представяме български артисти, които са пробили на западната сцена и им даваме поле за изява.